2009 Kildeenhed (CZ509E, CZ209E, CX609E, CMV1, CMD6, FZ709E, FZ409E)

• PICTURE-funktionen er ikke tilgængelig på alle modeller
  • Multimediekildeenhed (Clarion-enhed) kan ikke afspille video fra Apple-produkter, der har Lightning-stik (f.eks. iPhone5), da stikket ikke har videooutput.

*1 Fejl nr. 3 (læsningsfejl) forekommer, hvis der trykkes på knapperne FF (hurtig spoling fremad) eller FB (hurtig spoling tilbage) i begyndelsen eller slutningen af et musiknummer.
Hvis dette sker, skal knappen slippes.

*2 CCA723 er påkrævet for afspilning af videoindhold.

*3 Videoindhold kan ikke afspilles ved hjælp af kildeenhedens touch-panel.

*4 Billeder eller videoer kan ikke vises.

*5 Fejl nr. 5 (USB-identifikationsfejl) kan forekomme, hvis motoren er startet eller ACC-strømmen bliver tændt og slukket, mens enheden er tilsluttet. Nulstil iPod’en for at løse problemet.

*6 Ved musiknumre med titler på kinesisk kan displayet gå ud og pausetilstanden træde i kraft, når titlen vælges fra MENU -> PLAYLIST.

*7 "On-The-Go"-afspilningslister kan ikke afspilles. De kan afspilles efter synkronisering med iTunes.

*8 Ved tilslutning til Clarion-produkter vises "Accessory Connected" på iPod-displayet.

*9 Afspilningslister kan muligvis ikke afspilles. Tilslut venligst iPod’en igen for genoprettelse.

*10 Stop iPod’en før tilslutning til Clarion-produkter.

*11 Smart-afspilningslister understøttes ikke.

*12 "Trick Play"-funktionen fungerer muligvis ikke.

*13 Video er ikke tilgængelig, fordi "Video"-knappen ikke vises på Clarion-produkter.

*14 Afspilning af video er ikke tilgængelig.

*15 Repeat- og random-funktionerne fungerer muligvis ikke.

*16 Der er begrænsninger for visning af andre end engelske bogstaver og tal. I dette tilfælde vises symbolet "*".

*17 Simpel kontroltilstand er ikke tilgængelig.

*18 Den er muligvis ustabil, hvis den tilsluttes, mens der spilles spil eller shuffles imellem alle maksimum antal sange.
Hvis den er ustabil, skal du slukke motoren en gang og tænde den igen. Hvis iPod´ens display fryser, skal du nulstille iPod´en igen.

*19 I sådanne tilfælde opfører displayet sig ikke altid korrekt.

*20 Afspilning af video/fjernsynsprogrammer/film/andre funktioner understøttes ikke. Anvend kun musiktilstanden.

*21 Batteriopladning understøttes ikke.

*22 CCUIPOD2 kræves.

*23 CCUIPOD3 kræves.

*24 EA1251B kræves.

*25 Det er ikke muligt at bruge Kapitel op/ned, når der afspilles en AudioBook.

*26 Lyden kører for hurtigt under afspilning af en AudioBook.

*27 Det accepteres måske ikke, når der oprettes forbindelse i en anden kildetilstand, og der så skiftes til USB/iPod-tilstand. Opret forbindelse i USB/iPod-tilstand.

*28 Batteriet kan ikke oplades, når der ikke er oprette forbindelse i USB/iPod-tilstand.

*29 Det er måske ikke muligt at bruge FF/FB, nummer op/ned normalt på udstyret i simpel musikkontrol tilstand.

*30 Det er måske ikke muligt at bruge FF/FB, nummer op/ned på udstyret i simpel kontroltilstand.

*31 Der kræves en skærm og et kabel til afspilning af video.