2007 CeNET Kildeenhed

*1 Fejl nr. 3 (læsningsfejl) forekommer hvis knappen FF- (hurtig spoling fremad) eller FB- (hurtig spoling tilbage) trykkes i begyndelsen eller slutningen af et musiknummer. Hvis dette sker skal knappen slippes.

*2 CCA723 er påkrævet for afspilning af videoindhold. Videoer kan styres på touch-panelet på Clarion-produkter.

*3 Videoindhold kan ikke afspilles ved hjælp af kildeenhedens touch-panel.

*4 Billeder eller videoer kan ikke vises.

*5 Fejl nr. 5 (USB-identifikationsfejl) kan forekomme hvis motoren er startet eller ACC-strømmen bliver tændt og slukket mens enheden er tilsluttet. Nulstil iPod’en for at løse problemet.

*6 Ved musiknumre med titler på kinesisk kan displayet gå ud og pausetilstanden træde i kraft når titlen er valgt fra MENU-> PLAYLIST.

*7 ”On-The-Go”-afspilningslister kan ikke afspilles. De kan afspilles efter synkronisering med iTunes.

*8 Ved tilslutning til Clarion-produkter vises ”Accessary Connected” på iPod-displayet.

*9 Afspilningslister kan muligvis ikke afspilles. Tilslut venligst iPod’en igen for genoprettelse.

*10 Stop venligst iPod’en før tilslutning til Clarion-produkter.

*11 Smart-afspilningslister understøttes ikke.

*12 ”Trick Play”-funktionen fungerer muligvis ikke.

*13 Video er ikke tilgængelig fordi ”Video”-knappen ikke er vist på Clarion-produkter.

*14 Videoer er ikke tilgængelige.

*15 Repeat- og random-funktionerne fungerer muligvis ikke.

*16 Der er begrænsninger for visning af andre end engelske bogstaver og numre. I dette tilfælde er vises symbolet ”*”.

*17 lydspor kan afspilles, men afspilningshastigheden kan ikke ændres.