NX501E, NZ501E matkapuhelimen yhteensopivuus

Nämä yhteensopivuustiedot perustuvat NX501E-/NZ501E-laitteen Bluetooth-moduulin laiteohjelmiston versioon 3.30.4 kesäkuusta 2011 lähtien.

Tämä sivu sisältää tietoa NX501E-/NZ501E-laitteen vahvistetusta liitettävyydestä erimerkkisiin matkapuhelimiin.

• Puhelinten luettelo ei ole kaikenkattava ja esittää vain testatun näytteen. Jos puhelinta ei ole luettelossa, se ei välttämättä tarkoita, ettei puhelin toimi laitteen kanssa.
  • Tulokset saatiin testaamalla tietyissä olosuhteissa tehtaalla. Todelliset tulokset voivat olla erilaisia, kun tuotteita käytetään eri olosuhteissa ja eri ympäristöissä.
  • Luettelo kertoo vain testauksen tulokset. Se ei takaa liitettävyyttä.
  • Lisätietoa matkapuhelimen käytöstä on sen käyttöohjeissa.
  • Käytettäessä soiton äänenvoimakkuuden automaattista hallintaa soiton äänenvoimakkuus voi olla epävakaa puhelun alussa viestintätilan tai puhelinmallin mukaan.

Huomautus puhelinluettelon siirrosta

• Puhelinluettelo ei ehkä näy normaalisti, kun puhelinluettelo sisältää muita kuin aakkosnumeerisia merkkejä.
  • Puhelinnumeron luokkaa ei ehkä ole mahdollista siirtää luokan asetuksen mukaan.
  • Kuhunkin laitteeseen voidaan rekisteröidä enintään viisi matkapuhelinta ja 100 puhelinluetteloa. Kun kaikki puhelinluettelot siirretään, se, mitkä puhelinluettelot ja numerot useista puhelinluetteloista siirretään, määräytyy matkapuhelimen perusteella.

Kyllä: Saatavilla

Ei: Ei saatavilla

-: Ei toimintoa