BLT573 Matkapuhelimen yhteensopivuus

Tämä sivu sisältää tietoa BLT573 Bluetooth -käyttöliittymän adapterin varmennetusta liitettävyydestä eri valmistajien matkapuhelimiin.

• Matkapuhelimien luettelo ei ole tyhjentävä ja edustaa vain testattuja malleja. Jonkin matkapuhelimen puuttuminen luettelosta ei välttämättä tarkoita sitä, että se ei ole yhteensopiva.
  • Tulokset on saatu tehtaalla tietyissä olosuhteissa tehdyistä testeistä. Varsinaiset tulokset saattavat poiketa, kun tuotteita käytetään erilaisissa olosuhteissa ja ympäristöissä.
  • Luettelo selvittää ainoastaan testien tulokset, mutta ei takaa yhteenliitettävyyttä.
  • Akkumerkintä ja antennimerkintä eivät välttämättä vastaa tietyissä matkapuhelimissa olevia merkintöjä.
  • Osoitekirjan siirtotoiminnon tukemat ominaisuudet vaihtelevat puhelinmallista riippuen.
  • Ainoastaan Bluetooth HFP (Hands Free Profile) -standardin mukaiset matkapuhelimet ovat tuettuja.
  • Tietoja matkapuhelimen käytöstä löydät siihen liittyvästä dokumentaatiosta.

*1 Yksityinen tila ei ole käytettävissä.
*2 Puhelinmuistiota ei synkronoida automaattisesti. Siirrä tiedot manuaalisesti OPP:n (Object Push Profile) kautta.
*3 OPP-yhteys (Object Push Profile) "one by one“ ei ole käytettävissä.
*4 OPP-yhteys (Object Push Profile) “for selection“ ei ole käytettävissä.
*5 SIM-tietoja ei synkronoida automaattisesti.
*6 Puhelurekisteriä ei synkronoida automaattisesti.
*7 Verkon taso saattaa näkyä väärin pääyksikössä.
*8 Akun taso saattaa näkyä väärin pääyksikössä.
*9 Kolmen käyttäjän istuntoa ei tueta.
*10 Aktiivista puhelua ei voi sulkea kolmen käyttäjän istunnossa.
*11 Aktiivista puhelua ei voi estää kolmen käyttäjän istunnossa.
*12 Puhelua ei voi vaihtaa kolmen käyttäjän istunnossa.
*13 Haun yhteydessä näkyviin saattaa tulla osoite Bluetooth-laitteen nimen sijaan.
*14 Yhteyden muodostus saattaa epäonnistua joskus. Yritä uudelleen.
*15 Se ei ehkä ole käytettävissä joukon etsimiseen eikä osoitekirjojen siirtämiseen.
*16 Bluetooth-yhteys katkaistaan yksityiseen tilaan vaihdettaessa.
*17 Osoitekirjan siirretyt numerot tai historiatiedot eivät ehkä näy normaalisti.
*18 Laite saattaa vaihtaa yksityiseen tilaan, kun lopetat joukossa olevan puhelun koskettamalla.
*19 Puhelua ei voi soittaa joukosta, kun valikkonäytössä näkyy matkapuhelin.