Netherlands

Andere Nederlandse websites

Clarion NAVI Manager

De music catcher van de MAX973HD is in staat om CD titelinformatie automatisch bij te werken voor elk nummer nadat het nummer op de harde schijf werd gekopieerd. Wanneer de titelinformatie niet beschikbaar is in de database, synchroniseert de NAVI manager automatisch de gegevens met de Gracenote website op het internet en werkt de titelinformatie op uw HDD bij. Deze software stelt u ook in staat om uw favoriete afbeelding of de albumhoes op het toestel weer te geven.

De music catcher van de MAX973HD is in staat om CD titelinformatie automatisch bij te werken voor elk nummer nadat het nummer op de harde schijf werd gekopieerd. Wanneer de titelinformatie niet beschikbaar is in de database, synchroniseert de NAVI manager automatisch de gegevens met de Gracenote website op het internet en werkt de titelinformatie op uw HDD bij. Deze software stelt u ook in staat om uw favoriete afbeelding of de albumhoes op het toestel weer te geven.

Clarion NAVI Manager downloaden (3.4MB)

Naar boven