MAX973HD Skins

1. Overzicht

Met de functie Skin wijzigen kunt u de skin (schermontwerp) van de MAX973HD zoals de achtergrond wijzigen. Bijkomende skins zijn beschikbaar op “www.clarion.com”.

Regenboog

Regenboog

Giugiaro

Giugiaro

2. Skins downloaden

2.1. Controleer systeemversie

Er zijn twee soorten skingegevens naargelang de systeemversie van de MAX973HD. Controleer de versie volgens de onderstaande procedure alvorens u gegevens downloadt.

1. Druk op “General”

1. Druk op “General”

2. Blader naar de 3de pagina

2. Blader naar de 3de pagina

3. Druk op “Info.

3. Druk op “Info."

4. Controleer de systeemversie.

4. Controleer de systeemversie.

2.2. Skins downloaden

3. Gegevens kopiëren

Pak het bestand met de skin uit

Alle skins zijn gecomprimeerde zip-bestanden die u moet uitpakken op uw PC alvorens de gegevens naar een SD-kaart te kopiëren.

<b>Pak het bestand met de skin uit</b>
Alle skins zijn gecomprimeerde zip-bestanden die u moet uitpakken op uw PC alvorens de gegevens naar een SD-kaart te kopiëren.

De skin naar een SD-kaart kopiëren

Skingegevens worden gedecomprimeerd in de map met de naam “SkinChange” die bestaat uit één map en 4 bestanden. Gelieve ze naar de hoofdmap (bovenste niveau) van uw SD-kaart te kopiëren.

* De map "SkinChange" moet worden gekopieerd naar de bronmap van de SD-kaart.

* Wijzig de bestandsstructuur niet. Wanneer u de structuur, bestandsformaten of bestandsnamen wijzigt, worden de nodige gegevens onbereikbaar.

[Bestandsstructuur]

SkinChange

 →003 or 004

  →bmp_bgimg_mylist.bmz

  →readme.txt

  →Substance.skn

<b>De skin naar een SD-kaart kopiëren</b>
Skingegevens worden gedecomprimeerd in de map met de naam “SkinChange” die bestaat uit één map en 4 bestanden. Gelieve ze naar de hoofdmap (bovenste niveau) van uw SD-kaart te kopiëren.
* De map [Bestandsstructuur] SkinChange  →003 or 004   →bmp_bgimg_mylist.bmz   →bmp_skin_icon.bmp   →readme.txt   →Substance.skn" border="0" />

4. Skin installeren

a) Start de wagen.

b) Open het voorpaneel nadat het AV-navigatiesysteem is gestart.

c) Plaats de SD-kaart in het AV-navigatiesysteem.

d) Installeer de skin volgens de onderstaande procedure.

1. Druk op “Next page”

1. Druk op “Next page”

2. Druk op

2. Druk op "Import Data"

3. Druk op

3. Druk op "Import"

4. Selecteer skinafbeelding.

4. Selecteer skinafbeelding.