Downloadservice for installationsmanual

Anvendelsesbetingelser

Inden brug af downloadservice for installationsmanual på dette websted skal du acceptere de følgende “Anvendelsesbetingelser.”

Anvendelsesbetingelser

Installationsmanualerne på dette websted er copyright Clarion Co., Ltd. Uautoriseret gendistribution af indholdet i fulde eller delvist er forbudt ved lov. Du må dog udskrive en kopi til personlig, ikke-kommerciel brug.

Fejlliste og andet lignende materiale leveres nogle gange pakket med produktet som supplement til installationsmanualen, men ikke alle denne slags materialer findes på dette websted.

I princippet er de installationsmanualer, der findes på dette websted, fra da produktet blev solgt første gang. Indholdet af installationsmanualerne kan ændres uden varsel, når der er ændringer i produktets specifikationer eller i regulativer og kan variere fra den produkt- eller installationsmanual, du ejer. Hvis der er forskelle i specifikationerne for det produkt, du ejer, og installationsmanualen på dette websted, eller du har spørgsmål vedrørende indholdet af dette websted, bedes du kontakte vores kundeservice.

Hvis den installationsmanual, der leveres med produktet, revideres, kan den reviderede version desuden blive indsat på dette websted uden varsel. Installationsmanualerne på dette websted opdateres dog ikke med hver revidering af de installationsmanualer, der følger med produkterne.

De modeller, der refereres til i installationsmanualerne på dette websted, kan være utilgængelige for køb på grund af, at de ikke længere produceres eller af andre årsager.

Dette websted indeholder ikke installationsmanualer for hvert produkt, som Clarion sælger. Hvis du er ude af stand til at finde den installationsmanual, du leder efter, bedes du kontakte vores kundeservice og købe den. Der kan være tilfælde, hvor den gældende installationsmanual ikke kan købes på grund af, at den ikke længere produceres eller af andre årsager.

Disse installationsmanualer er til referencebrug for kunder, som har købt Clarion produkter og er skrevet med den antagelse, at produktet er blevet købt. I visse tilfælde vil Clarion muligvis ikke være i stand til at besvare spørgsmål vedrørende disse installationsmanualer fra personer, som ikke har købt produkterne.

Clarion påtager sig intet ansvar for skader opstået af manglende evne til at benytte servicefunktionerne på dette websted (inklusiv skader opstået som resultat af dataødelæggelse, afbrydelse af service, tab af salgsinformation o.s.v.), selv hvis det er blevet annonceret på forhånd, at sådanne skader eller garantikrav fra tredjeparter kan opstå.

Denne service kan stoppes eller betingelserne ændres uden varsel.

Sådan ser du PDF-filer

For at se PDF-filer på dette websted skal du installere Adobe Acrobat Reader Version 6.0 eller mere eller Adobe Reader plugin (begge gratis downloads) på din computer. Hvis din computer ikke har dette software, kan du downloade den passende version til din PC fra Adobes websted ved at klikke på ikonet.

Acrobat ReaderDownload Acrobat Reader