Finland

Clarion NAVI Manager

MAX973HD-laitteen music catcher päivittää automaattisesti jokaisen kappaleen CD-otsikkotiedot sen jälkeen, kun kappale on purettu kiintolevylle. Jos kappaleen tietoja ei ole tietokannassa, NAVI manager -ohjelmisto synkronoi tiedot internetin Gracenote-verkkosivun kanssa ja päivittää kiintolevylläsi olevan kappaleen tiedot. Tämän lisäksi ohjelmisto voi myös näyttää sinulle lempikuvasi tai laitteessa olevan levyn kannen.

MAX973HD-laitteen music catcher päivittää automaattisesti jokaisen kappaleen CD-otsikkotiedot sen jälkeen, kun kappale on purettu kiintolevylle. Jos kappaleen tietoja ei ole tietokannassa, NAVI manager -ohjelmisto synkronoi tiedot internetin Gracenote-verkkosivun kanssa ja päivittää kiintolevylläsi olevan kappaleen tiedot. Tämän lisäksi ohjelmisto voi myös näyttää sinulle lempikuvasi tai laitteessa olevan levyn kannen.

Download Clarion NAVI Manager (3.4MB)

Palaa sivun alkuun