Software-update voor CZ302E/EG/ER

Met deze software worden de volgende symptomen verholpen.

*problemen bij het maken van een Bluetooth-verbinding

*problemen met het geluidsniveau wanneer een iPod/iPhone is aangesloten

LET OP

*Controleer de softwareversie van uw eenheid voordat u de update uitvoert.

Raadpleeg nr. 3 hieronder. Bevestig het resultaat.

U hoeft geen update voor de eenheid uit te voeren als de software hieronder staat vermeld.

・Wanneer de softwareversie ""VM-0322-1E"" of ""VS-0100"" is.

Als de softwareversie van uw eenheid bijvoorbeeld ""VM-0116-1E"" is, moet u een update uitvoeren met ""CZ302EMCU.BIN"".

Als de softwareversie van uw eenheid ""VM-0322-1E"" is, hoeft u geen update uit te voeren.

*Schakel de eenheid niet uit tijdens de update.

*Gebruik de eenheid niet terwijl de update wordt uitgevoerd.

*Wanneer de update van de eenheid wordt uitgevoerd, worden de voorinstellingen van radiofrequenties, de audio-instellingen en de aanpassingen die in het geheugen zijn opgeslagen, allemaal gewist.

Noteer alle instellingen die in het geheugen zijn opgeslagen voordat u de update uitvoert.

1.Voorbereiding

1.1. Downloaden

Download het bestand ""update_tool for CZ302E.zip"".

Het bestand is gecomprimeerd als ZIP-bestand en u moet het uitpakken op uw pc voordat u het kopieert naar een USB-opslagapparaat.

■ update_tool for CZ302E.zip

Wanneer u dit bestand hebt uitgepakt, worden er vijf bestanden weergegeven in de map ""update_tool for CZ302E"".

*CZ302EMCU.BIN (193kB)

*CDROM.bin (604kB)

*boot.bin (35kB), updater.plf (143kB), firmware.plf(1,615kB)

2.Update uitvoeren

1) Kopieer ""CDROM.bin"" vanaf de pc naar een leeg USB-opslagapparaat.

2) Sluit het USB-opslagapparaat aan op de USB-ingang van de eenheid terwijl de eenheid is ingeschakeld. Op het lcd-scherm wordt ""SERVO UPG"" weergegeven.

3) Blijf wachten en SCHAKEL DE EENHEID NIET UIT; de eenheid wordt automatisch opnieuw opgestart.

4) Verwijder het USB-opslagapparaat uit de eenheid. Verwijder alle bestanden van het USB-opslagapparaat.

5) SCHAKEL DE EENHEID IN/UIT.

6) Kopieer ""CZ302EMCU.BIN"" vanaf de pc naar een leeg USB-opslagapparaat.

7) Sluit het USB-opslagapparaat aan op de USB-ingang van de eenheid terwijl de eenheid is ingeschakeld. Op het lcd-scherm wordt ""MCU UPG"" weergegeven.

8) Blijf wachten en SCHAKEL DE EENHEID NIET UIT; de eenheid schakelt automatisch over naar de radiomodus.

9) De update is voltooid. Controleer de softwareversie van de eenheid.

10) Kopieer ""boot.bin"" en ""updater.plf"" en ""firmware.plf"" vanaf de pc naar een leeg USB-opslagapparaat.

11) Sluit het USB-opslagapparaat aan op de USB-ingang van de eenheid terwijl de eenheid is ingeschakeld.

Op het lcd-scherm wordt ""FILE1  ***%"" (***=0 to 100) weergegeven.

Op het lcd-scherm wordt ""FILE2  ***%"" (***=0 to 100) weergegeven.

Op het lcd-scherm wordt ""FILE3  ***%"" (***=0 to 100) weergegeven.

12) Blijf wachten en SCHAKEL DE EENHEID NIET UIT; de eenheid schakelt automatisch over naar de radiomodus.

13) De update is voltooid. Controleer de softwareversie van de eenheid.

3.Resultaat bevestigen

1) Schakel de eenheid in.  Druk in de tunermodus op de knop VOL en de voorgeprogrammeerde knop ""6"".

2) Controleer of de versie ""VM-0322-1E"" is.

3) Plaats een willekeurige cd. Druk in de cd/mp3-modus op de knop VOL en de voorgeprogrammeerde knop ""6"".

4) Controleer of de versie ""VS-0100"" is.

5) Selecteer AUX MODE. Druk in de AUX-modus op de knop VOL en de voorgeprogrammeerde knop ""2"".

6) Controleer of de versie ""SW01.19.10"" is.