NX502E-ohjelmistopäivitysohjeet (käyttöjärjestelmälle)

1. Valmistelu

1-1.Tarvitset tyhjän microSD-kortin, jonka kapasiteetti on enemmän kuin 64 Mt.

ÄLÄ KÄYTÄ NAVIGAATION microSD-KORTTIA TÄHÄN PÄIVITYKSEEN!!

1-2.Lataa tiedosto "NX502E_OS.zip" lataussivustosta ja tallenna se tietokoneellesi.

■NX502E_OS.zip (22,4 Mt)

1.3. Kun lataus on valmis, sinun täytyy purkaa "NX502E_OS.zip" tiedosto käyttämällä WinZip-ohjelmaa (http://www.winzip.com/downwz.htm ).

Pura seuraava tiedosto ja kopioi sitten kaikki tiedostot tyhjälle microSD-kortille.

Tiedostot: Image.bin, CSUPDATE.HK

2. Päivitys

2-1.Sammuta NX502E.

2-2.Poista yksiköstä sen sisällä oleva navigoinnin microSD-kortti.

Huomaa: Navigoinnin karttatiedot ovat microSD-kortilla. Huolehdi, että tämä microSD-kortti ei katoa.

2-3.Aseta yksikön microSD-korttipaikkaan se microSD-kortti, jossa on vaiheen 1-3 mukaisesti valmisteltu ohjelmistopäivitys.

2-4.Kytke NX502E:n virta PÄÄLLE. Ohjelmistopäivitys alkaa automaattisesti.

Älä irrota tai sammuta NX502E:tä, ennen kuin päivitys on suoritettu loppuun.

Tämä päivityksen osa kestää noin yhden minuutin verran.

2-5.Kun ohjelmistopäivitys on valmis, NX502E käynnistyy automaattisesti uudelleen.

2-6.Poista vaiheen 1-3 mukaisesti valmisteltu ohjelmistopäivityksen sisältämä microSD-kortti.

2-7.Aseta yksikköön uudelleen navigoinnin microSD-kortti, joka poistettiin vaiheessa 2-2.

2-8.Käynnistä NX502E uudelleen.

3. Tuloksen varmistaminen

3-1. Kun NX502E-yksikön virta on PÄÄLLÄ, paina yksikön vasemmassa yläkulmassa olevaa päävalikkopainiketta.

3-2.Valitse "Settings" (Asetukset) päävalikossa.

3-3.Valitse "Version" (Versio).

3-4.Varmista, että seuraava ohjelmistoversio on onnistuneesti päivitetty.

OS

• PA01-V2.02.0038.13.15R7

Jos ohjelmistoversio on sama, ohjelmistopäivitys on onnistunut.