CZ302E/EG/ER-ohjelmistopäivitys

Tämä ohjelmisto korjaa seuraavat ongelmat.

*Bluetooth-yhteysongelmat

*iPod/iPhone-yhteyden äänitasoon liittyvät ongelmat

HUOMIO

*Varmista yksikkösi ohjelmistoversio ennen ohjelmiston päivittämistä.

Katso kohtaa 3 jäljempänä. Varmista tulos.

Sinun ei tarvitse päivittää yksikköä, jos ohjelmisto täyttää alla mainitut ehdot.

・Kun ohjelmistoversio on ""VM-0322-1E"" ja ""VS-0101"".

Esim. jos yksikön ohjelmistoversio on ""VM-0116-1E"", sinun täytyy päivittää tiedostolla ""CZ302EMCU.BIN"".

Jos ohjelmistoversio on ""VM-0322-1E"", sinun ei tarvitse tehdä päivitystä.

*Älä SAMMUTA yksikköä päivityksen aikana.

*Älä käytä yksikköä, kun sen päivitys on kesken.

*Kun yksikkö päivitetään, muistiin tallennetut radion esimääritetyt taajuudet, ääniasetukset ja säätöasetukset häviävät.

Tallenna kaikki säilytettävät tiedot muistiin ennen päivityksen tekemistä.

1. Valmistelu

1.1. Lataus

Lataa tiedosto ""update_tool for CZ302E.zip"".

Tiedosto on pakattu zip-tiedostoon ja sinun täytyy purkaa zip-tiedosto tietokoneellesi ennen sen kopioimista USB-muistiin.

■ update_tool for CZ302E.zip

Kun tämä tiedosto puretaan, viisi tiedostoa näkyy kansiossa ""update_tool for CZ302E"".

*CZ302EMCU.BIN (193kB)

*CDROM.bin (604kB)

*boot.bin (35kB), updater.plf (143kB), firmware.plf(1,615kB)

2. Päivitys

1) Kopioi ""CDROM.bin"" tyhjään USB-muistilaitteeseen tietokoneesta.

2) Aseta USB-muisti yksikön USB-paikkaan, kun yksikkö on KÄYNNISSÄ. LCD-näyttöön tulee teksti ""SERVO UPG"".

3) Jatka odottamista ÄLÄKÄ SAMMUTA yksikköä. Se käynnistää itsensä uudelleen automaattisesti.

4) Poista USB-muisti yksiköstä. Poista kaikki tiedostot USB-muistista.

5) KYTKE VIRTA PÄÄLLE/POIS.

6) Kopioi ""CZ302EMCU.BIN"" tyhjään USB-muistilaitteeseen tietokoneesta.

7) Aseta USB-muisti yksikön USB-paikkaan, kun yksikkö on KÄYNNISSÄ. LCD-näyttöön tulee teksti ""MCU UPG"".

8) Jatka odottamista ÄLÄKÄ SAMMUTA yksikköä. Yksikkö vaihtaa automaattisesti radiotilaan.

9) Päivitys on päättynyt. Tarkista yksikön ohjelmistoversio.

10) Kopioi ""boot.bin"", ""updater.plf"" ja ""firmware.plf"" tyhjään USB-muistilaitteeseen tietokoneesta.

11) Aseta USB-muisti yksikön USB-paikkaan, kun yksikkö on KÄYNNISSÄ.

LCD-näyttöön tulee teksti ""FILE1  ***%"" (***=0 to 100).

LCD-näyttöön tulee teksti ""FILE2  ***%"" (***=0 to 100).

LCD-näyttöön tulee teksti ""FILE3  ***%"" (***=0 to 100).

12) Jatka odottamista ÄLÄKÄ SAMMUTA yksikköä. Yksikkö vaihtaa automaattisesti radiotilaan.

13) Päivitys on päättynyt. Tarkista yksikön ohjelmistoversio.

3. Tuloksen varmistaminen

1) Kytke yksikkö päälle.  Paina äänenvoimakkuusnuppia ja esimääritettyä painiketta 6 radiotilassa.

2) Varmista, että versio on ""VM-0322-1E"".

3) Aseta mikä tahansa CD. Paina äänenvoimakkuusnuppia ja esimääritettyä painiketta 6 CD/MP3-tilassa.

4) Varmista, että versio on ""VS-0100"".

5) Valitse AUX MODE. Paina äänenvoimakkuusnuppia ja esimääritettyä painiketta 2 AUX-tilassa.

6) Varmista, että versio on ""SW01.19.10"".