Finland

2011 Pääyksikkö (CZ501E, CZ301E, CZ201E, FZ501E)

Kaikki iPod-/iPhone-/iPad-mallit ovat jäljempänä "iPod"-laitteita.

Kytkemisvaroitus

• CA723 tai CCA748 tarvitaan videosisällön toistamiseen.
  • Jos haluat käyttää yksinkertaista ohjaustilaa iPod nano 1G:n ja iPod 5G:n kanssa, on tarpeen ensin kytkeä iPod valinnaisella iPod-liitäntäkaapelilla ja sitten asettaa analoginen/digitaalinen-kytkin analogiselle.
  • Käyttö on ongelmatonta, paitsi jos näyttöön tulee teksti "Tämä lisävaruste ei ole sopivin" tai "Vahvista iPod".
  • Teksti voi olla erilainen käytettäessä iPod-suojaa.
  • Videota ei voi katsella esityspaikalla yksinkertaisessa ohjaustilassa.

Y: Saatavilla

N: Ei saatavilla

Muut varoitukset

• Yksinkertainen ohjaustila on saatavilla vuoden 2011 multimedia- ja lähdeyksiköille, lukuun ottamatta malleja VX401E ja VZ401E.
  • KUVA-toiminto ei ole saatavilla kaikissa malleissa.
  • AudioBook-tiedostojen toisto on mahdollista, mutta lukunopeutta ei voi säätää.
  • Ei jatka toistamista pysäytyskohdasta, jos ACC sammutetaan toistettaessa videota.
  • Äänentuotannossa näkyy "*" tai navigaatiotuotteissa vääristynyt merkki, jos merkkiä ei voi näyttää.
  • Ei tue iPod Shufflea (iPodin ohjaustoiminto).

Epävakauden hoitaminen

iPod-yhteensopivuus määräytyy iPod-ohjelmiston perusteella. iPod-asetus/-ohjelmistoversio tai kytkentä raskaan pelin toistamisen aikana voi aiheuttaa epävakautta.

Kokeile seuraavia toimia, kun laite on epävakaa.

1. Tarkista, voidaanko tiedostoa toistaa normaalisti iPodissa ilman kytkentää.
2. Laita iPod toistamaan (tai pause-tilaan) tiedostoa ilman kytkentää. Tarkista, toistuuko se normaalisti iPodissa kytkemisen jälkeen.
3. Jos laite on vieläkin epävakaa, nollaa iPod muutamaan kertaan ennen kytkemistä. Tai sinun täytyy ehkä sammuttaa ACC ja kytkeä se takaisin päälle.

Palaa sivun alkuun