2009 Päälaite (CZ509E, CZ209E, CX609E, CMV1, CMD6, FZ709E, FZ409E)

• KUVA-toiminto ei ole käytettävissä kaikissa malleissa
  • Multimedialähdeyksikkö (Clarion-laite) ei pysty toistamaan videokuvaa sellaisista Apple-tuotteista, joissa on Lightning-liitin (esim. iPhone5), koska liittimessä ei ole videolähtöä.

*1 Virhe 3 (lukuvirhe) ilmenee, jos FF (pikakelaus eteenpäin) tai FB (pikakelaus taaksepäin) painike on painettuna kappaleen alussa tai lopussa.
Jos näin tapahtuu, vapauta painike.

*2 Videoiden katsomiseen tarvitaan CCA723.

*3 Videoita ei voida ohjata päälaitteen kosketusnäytöllä.

*4 Kuvia tai videoita ei voida näyttää.

*5 Virhe 5 (USB:n tunnistusvirhe) voi ilmetä, jos moottori käynnistetään tai ACC kytketään päälle ja pois yhdistämisen aikana. Korjaa ongelma nollaamalla iPod.

*6 Kappaleiden kohdalla, joiden otsikko on kiinaksi, näyttö saattaa sammua ja taukotila mennä päälle, kun otsikko valitaan kohdasta VALIKKO -> SOITTOLISTA.

*7 ”On-The-Go” -soittolistoja ei voida toistaa. Ne voidaan toistaa, kun ne on synkronoitu iTunesin kanssa.

*8 Kun iPod liitetään Clarion-tuotteeseen, iPodin näytössä lukee ”Laite liitetty”.

*9 Soittolistoja ei välttämättä voida toistaa. Korjaa yhdistämällä iPod uudestaan.

*10 Pysäytä iPod ennen kuin liität sen Clarion-tuotteisiin.

*11 Älykkäitä soittolistoja ei tueta.

*12 ”Trick Play”-toiminto ei välttämättä toimi.

*13 Video ei ole käytettävissä, koska ”Video”-painike ei näy Clarion-tuotteissa.

*14 Videon toisto ei ole käytettävissä.

*15 Toisto- ja satunnaistoiminnot eivät välttämättä toimi.

*16 Muiden kuin englannin kielen kirjainten ja numeroiden näyttäminen on rajoittunutta. Tässä tapauksessa näytössä näkyy merkki "*".

*17 Pelkistetty ohjaustila ei ole käytettävissä.

*18 Se voi olla epävakaa, jos liitännän aikana pelataan pelejä tai sekoitetaan kaikkia kappaleita.
Jos se on epävakaa, sammuta moottori ja käynnistä uudelleen. Jos iPodin näyttö on jähmettynyt, nollaa iPod uudelleen.

*19 Käytön aikana näyttö ei saata toimia oikein.

*20 Videon/tv-ohjelman/elokuvan toistoa tai muuta videotoimintoa ei tueta. Käytä ainoastaan musiikin toistotilaa.

*21 Pariston latausta ei tueta.

*22 Edellyttää CCUIPOD2:a.

*23 Edellyttää CCUIPOD3:a.

*24 Edellyttää EA1251B:ä.

*25 Lukua ei voi toistaa taakse/eteen toistettaessa äänikirjaa.

*26 Toistuu liian nopeasti toistettaessa äänikirjaa.

*27 Laitetta ei ehkä tunnisteta, kun se yhdistetään toisessa lähdetilassa ja sitten vaihdetaan USB/iPod-tilaan. Yhdistä USB/iPod-tilassa.

*28 Akku ei lataudu, kun yhdistystä ei tehdä USB/iPod-tilassa.

*29 Kelaus eteenpäin/taaksepäin ja kappaleen vaihtaminen taaksepäin/eteenpäin ei ehkä toimi normaalisti yksinkertaisessa musiikinhallintatilassa.

*30 Kelaus eteenpäin/taaksepäin ja kappaleen vaihtaminen taaksepäin/eteenpäin ei ehkä toimi yksinkertaisessa hallintatilassa.

*31 Videon toistaminen edellyttää monitoria ja kaapelia.