FAQ

Q1

Hvor kan jeg købe Clarion-produkter?

A1

Spørg efter en Clarion-forhandlers adresse
http://www.clarion.com/dk/da/inquiry/index.html

Vend tilbage til toppen af siden

Q2

Jeg leder efter en brugermanual

A2

Du kan finde og downloade brugermanualer på denne webside. De kan fås under “support”.
http://www.clarion.com/dk/da/support/index.html

Vend tilbage til toppen af siden

Q3

Hvad gør jeg, hvis mit udstyr går i stykker?

A3

Hvis der er problemer med dit Clarion-produkt, så henvend dig hos din Clarion-forhandler. I tilfælde af, at der stadig er garanti på dit produkt, så vil forhandleren sørge for ombytning eller reparation. Clarion-produkter har en garanti på 2 år fra købsdatoen. Ifølge Clarions servicegarantipolitik kan en defekt enhed, efter Clarions skøn, enten repareres eller udskiftes med en repareret enhed.

Vend tilbage til toppen af siden

Q4

Hvordan slutter jeg min iPod til min Clarion-bilradio?

A4

Liste over Ipod-forbindelser
http://www.clarion.com/dk/da/products/2007/technology/iPodConnectingList/index.html

Vend tilbage til toppen af siden

Q5

Flere spørgsmål? Så kontakt os venligst direkte:

A5

http://www.clarion.com/dk/da/inquiry/index.html