Bluetooth-kompatibilitet

Denne side giver information om bekræftet kompabilitet mellem Clarion-produkter og produkter fra andre producenter.

• Denne produktliste er ikke fuldstændig og repræsenterer kun de afprøvede tests. Hvis et produkt ikke er med på listen, betyder det ikke nødvendigvis, at det ikke vil virke.
  • Resultaterne blev opnået gennem testning under forskellige forhold i fabrikken. De faktiske resultater kan være anderledes, hvis produkterne anvendes under andre vilkår eller i andre omgivelser.
  • Listen oplyser kun om testresultaterne og garanterer ikke kompabilitet.
  • Funktionerne på de modeller nævnt i tabellen er tjekket efter de forhold som var tilgængelige på det nævnte tidspunkt. Bemærk, at resultaterne kan være forskellig fra ovenstående tabel på grund af firmware opdatering eller ændring af telefonens specifikationer.
  • Vær venligst opmærksom på at ikke listede mobiltelefon modeller eventuelt ikke giver hverken fuld eller delvis funktionalitet.