BLT573 Mobiltelefonkompabilitet

Denne side giver information om bekræftet kompatibilitet mellem Bluetooth Interface Adapter BLT573 og forskellige mobiltelefonmærker.

• Denne liste over telefoner er ikke fuldstændig og repræsenterer kun de afprøvede tests. Hvis en telefon ikke er med på listen, betyder det ikke nødvendigvis, at det ikke vil virke.
  • Resultaterne blev opnået gennem testning under forskellige forhold i fabrikken. De faktiske resultater kan være anderledes, hvis produkterne anvendes under andre vilkår eller i andre omgivelser.
  • Listen oplyser kun om testresultaterne og garanterer ikke kompabilitet.
  • Batteriindikationen og antenneindikationen passer muligvis ikke med indikationen på mobiltelefonen på visse modeller.
  • De funktioner, der understøttes af adressebogens overførselsfunktion, vil variere afhængig af telefonmodellen.
  • Kun mobiltelefoner, som overholder Bluetooth HFP (Hands Free Profile)-standarderne understøttes.
  • For information om anvendelse af mobiltelefonen, se venligst i brugervejledningen.

*1 Privat tilstand findes ikke.
*2 Telefonbogen vil ikke blive synkroniseret automatisk. Overfør dine kontakter manuelt via OPP (Object Push Profile).
*3 Object Push Profile (OPP) "en ad gangen“ er ikke tilgængelig.
*4 Object Push Profile (OPP) “kan vælges“ er ikke tilgængelig.
*5 SIM-kortets kontakter vil ikke blive synkroniseret automatisk.
*6 Opkaldsregistret vil ikke blive synkroniseret automatisk.
*7 Netværksniveauet vil muligvis ikke blive vist korrekt på hovedenheden.
*8 Batteriniveauet vil muligvis ikke blive vist korrekt på hovedenheden.
*9 Trevejs-opkald understøttes ikke.
*10 Kan ikke afbryde den aktive samtale i trevejs-opkald.
*11 Kan ikke afvise det andet opkald i trevejs-opkald.
*12 Kan ikke skifte opkald i trevejs-opkald.
*13 Den kan nogle gange vise adressen i stedet for navnet på Bluetooth-enheden, når der søges.
*14 Den kan nogle gange fejle under oprettelse af forbindelse. Prøv igen.
*15 Den er måske ikke tilgængelig til at finde enheden eller overføre telefonbøger.
*16 Bluetooth bliver afbrudt, når der skiftes til privat tilstand.
*17 Overført antal telefonbøger eller oversigter bliver måske ikke vist normalt.
*18 Den kan skifte til privat tilstand, når du berører for at afslutte et opkald på enheden.
*19 Den kan ikke foretage et udgående opkald fra enheden, når mobiltelefonen er på menuskærmen.